Homepage van Business Class Limburg, hoogwaardige taxivervoer, directievervoer en chauffeursdiensten in de regio Venlo.

nederlandse-vlagengelse-vlag duitse-vlag

Adresgegevens BCL

Business Class Taxivervoer
o.a. naar Airport Düsseldorf
Taxi Venlo

Pastoor Stassenstraat 1
5921 CR Venlo

tel: +31 (0)77 464 10 11
fax: +31 (0)77 464 10 08

BCL Bookings app

Download nu de app BCL Booking.

applestore icon playstore icon

BCL Booekings icon app

wifi-venlo-hotspot

Chauffeursdiensten

Nieuw in ons pakket, de privé chauffeur.taxi-luchthaventransport-merdedes-chauffeurWij begrijpen dat u graag in uw eigen wagen zit maar niet altijd zelf achter het stuur wilt plaats nemen.

U wilt rustig kunnen werken in uw eigen omgeving en met een gerust hart het stuur overlaten aan een bekwame en dienstbare chauffeur. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Allereerst de voordelen van Taxi Düsseldorf

Via de website of de centrale van Taxi-Dusseldorf.eu regelt u snel en eenvoudig uw taxi naar diverse luchthavens en in het bijzonder Düsseldorf Airport.

Vervoer door taxi-dusseldorf.eu vindt plaats in luxe wagens van het merk Mercedes die u thuis, bij uw hotel of op kantoor ophalen en terugbrengen.

De vakbekwame en klantvriendelijke chauffeurs van taxi-dusseldorf.eu zetten u bij de vertrekhal af en halen u bij de aankomsthal weer op in Düsseldorf (of natuurlijk andere luchthavens). Wij zetten steeds dat stapje extra om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken. Met al uw vragen over inchecken, uw vluchtgegevens, regels en voorwaarden op de luchthaven van Düsseldorf etc. helpen zij u graag verder.

Door gebruik te maken van taxi-dusseldorf.eu bespaart u zich een zoektocht naar een parkeerplaats op de luchthaven en hoeft u niet te sjouwen met koffers in bus of trein.

Door gebruik te maken van taxi-dusseldorf.eu bent u niet afhankelijk van openbaar vervoer en hoeft u geen familie of vrienden op de meest vervelende tijden voor u laten rijden. U hoeft niet te zoeken en loopt niet het risico dat er een verkeerde weg gekozen zou worden.

U loopt geen risico van schade of diefstal van uw eigen auto op Düsseldorf Airport.

Met taxi-dusseldorf.eu bent u verzekerd van vaste tarieven.

Kwaliteit als doel bij Taxi Düsseldorf

Taxi-Dusseldorf.eu is 100% een dochter van Business Cars Limburg en al jaren een begrip in Noord-Limburg en houd zich bezig met hoogwaardige vervoersdiensten en taxiservice. Ons bedrijf is de laatste 10 jaar in handen van de tweede generatie en druk bezig met een verdere professionalisering. Door de concentratie van bedrijfsleven in de directe omgeving en de nabijheid van enkele vliegvelden is de focus bij ons gelegen op Business Class taxivervoer en luchthaventransport.

De betrokkenheid bij ons familiebedrijf zorgt bij alle medewerkers voor een uiterst betrouwbare, flexibele en bovenal klantvriendelijke manier van werken. Er wordt dan ook veel aandacht geschonken aan scholing en arbeidsomstandigheden van medewerkers van ons taxibedrijf.

Ondernemen met een maatschappelijk verantwoorde visie

Voor Taxi Düsseldorf / Business Cars Limburg in Venlo zijn kwaliteit, veiligheid en milieu absolute ondernemingsprioriteiten van ons taxibedrijf. Kwaliteit wordt gezien als het voldoen aan de wensen van de cliënt, inclusief alle wettelijke voorschriften, binnen een praktische en efficiënte organisatie met goed vormgegeven processen.

Het management van onze Taxi Düsseldorf / Business Cars Limburg heeft een voortrekkersrol in het promoten van het kwaliteitsbewustzijn.

De kwaliteit van de Taxi Düsseldorf meldkamer

Taxi-Düsseldorf.eu heeft voor de verwerking van vervoeropdrachten een professionele en goed uitgeruste taxicentrale meldkamer beschikbaar. U spreekt bijna altijd met uw eigen contactpersoon en daardoor worden opdrachten ook specifiek naar uw wensen uitgevoerd.

Persoonlijk garant

pascal-deggerAl bijna 10 jaar staat Business Cars Limburg garant voor hoogwaardig vervoer. Wij zijn voor veel bedrijven de eerste kennismaking met hun relaties en medewerkers, en die taak nemen wij uiterst serieus!

Al onze mensen zijn voorkomend en gedistingeerd en uiterlijk goed verzorgd. Neem vrijblijvend contact met ons op, misschien zijn wij ook voor uw bedrijf de oplossing.

Pascal Degger
Directeur BCL

Piekdruktes

Tijdens extreme drukte kunnen wij terugvallen op collega's die dezelfde hoge normen hanteren.

Dat is voor u een garantie voor een constante en hoge kwaliteit!

Acceptatie creditcards

mastercardvisaamerican-expressWij accepteren Mastercard, Visacard en American Express.

Wel vragen wij u door te geven dat u wilt betalen met een creditcard.